PanMarcinPL Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Powitać, Poszukuję roweru Trail/ewentualnie AM w rozsądnej relacji jakość/osprzęt/cena, do 7 tysi. Ze względu na brak aktualnej dostępności szacuje, że mam czas do zimy i na spokojnie szukałem dalej. Faworytem był RockRider AM100s, ale natknąłem się na markę CTM i w cenie praktycznie identycznej jak RR można kupić model Scaut 3.0. W skrócie HT 67 stopni, ST 76 stopni, Reach 455mm w rozmiarze L, długość rury podsiodłowej 465mm w rozmiarze L, w komplecie myk myk 150mm. Fajny napęd kompletny Deore M6100, 1x12, przód 32T, kaseta 10-51T, hamulce również Deore OEM MT410, amor przód Rock Shox RECON GOLD RL, DebonAir, 140mm, damper Rock Shox MONARCH RL, SA, 130mm skok, sztywne osie, myk myk EXA Form KSP900. Dokładną specyfikacje macie tutaj No i teraz pytanie. Czy ktoś miał styczność z tą marką? Może ktoś posiadał, jeździł na modelach Scaut? Czy były jakieś problemy z ramami CTM, pękanie itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Przy skoku 140mm Reconowi będzie brakować sztywności. Tutaj RR ma przewagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi