saguu98 Napisano 25 Maja 2021 Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Witam, poszukuje roweru, do 2200zl, będziemy z mężem jeździć po mieście plus utwardzone polne drogi. Ja wzrost 165 on 178 Jesteśmy zieloni w temacie, a nawet nie mamy kogo zapytać. A sprzedawcy w sklepie to wiadomo, byleby coś sprzedać 🙈 Ja bym chciała z obniżoną rama (nie jestem wysoka i dla.wygody) ale nie jest to wymagane jeżeli ma być kosztem dobrego osprzętu. Nie wymagamy wiele ale chciałabym mieć porządny rower na początek przygody ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Spójrz na https://www.narowery.pl/pl/p/Rower-Marin-Stinson-2-BlekitSzarySrebrny-27-Rozmiar-M/28848 , bardzo ciężko dostępny rower a jest akurat w twoim rozmiarze 1 szt. Minimalnie ponad budżet, jest też na Allegro ale to chyba ten sam sprzedający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.