Skocz do zawartości

[Dyskusja] Dziwne zachowania na rowerze.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 minut temu, TheJW napisał:

Drapanie po rowie czubkiem siodełka się liczy? ;)

Hahahah. Gdzieś o tym czytałem, ale nie wiem czy to anegdoty, i żeby nie być obleśnym, to jednak spytam co na to pleć piękna ;) 

Napisano

To nie anegdoty, tylko bardzo praktyczne zastosowanie czubka siodła w sytuacji, kiedy nie możesz podrapać się po tyłku jak człowiek - ręką. 🤣

Napisano

Jazda "na fazie" jest jednakowoż dość niebezpieczna ciekawe czy tych ludzi ktoś zgarnia z ulicy, czy trzeba dzwonić po kogoś. Zdarzyło mi się jechać z kimś autem, i to nie wygląda fajnie. (z drugiej strony czy tych delikwentów nazwać rowerzystami czy pijakami). 

Napisano
2 godziny temu, es.ka napisał:

A co Wam zdarzyło się widzieć

Mi osobiście zdarzyło się widzieć głupie tematy na forach zakładane zapewne z nudów.

z26401741V,-Rejs---Sedzia-z-Rady-Rejsu-i

Napisano

...raczej z faktu, że dzisiaj na trasie nic się nie działo. Lecz....nie wiem jak on to zrobił

• Mod Team
Napisano

chudzinki
Niestety nieaktualne, a jeszcze niedawno dałbym plusa...

es.ka
Nie ciągnij tematu jazdy pod wpływem - tego się nigdzie nie promuje...

EDIT
chudzinki
Chyba, że maseczka na ptaka - wtedy :thumbsup:

Napisano

Dla mnie dziwne było jeżdżenie w maseczce, Jedyny plus że wczesną wiosną chroniło od zimna.

Napisano

To akurat jest naprawdę dziwne, bo nie wydaje się że człowiek był na fazie https://gk24.pl/dziwne-i-niebezpieczne-zachowanie-rowerzysty-w-koszalinie-co-on-robi-wideo/ar/c1-15315968 Wygląda jak "ustawka" z monitoringiem, może chciał naprawdę dostać mandat? W ógóle z tego co na szybko przejrzałem, to bardziej pisze się nie tyle o dziwnych co niebezpiecznych (i to bardzo) zachowaniach rowerzystów. 

Chyba jednak są bardziej fascynujące tematy :) https://www.liv-cycling.com/pl/campaigns/makijaz-podczas-jazdy-na-rowerze-tak-czy-nie/26073 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...