rymo Napisano 23 Maja 2021 Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Witajcie, moje 10cio..czy moze 11to letnie manetki zaczely odmawiac mi posluszenstwa. Nie zmieniaja biegow. Tzn zmieniaja jak cyngielek od 'zrzucania' na mniejsza koronke naciskam nie w bok a w 'bok i do gory w strone klamki hamulcowej'. Zrzut na wieksza zebatke czyli cala dzwignia hamulcowa dziala git. Problem pojawil sie zeszlej zimy w przedniej manetce ale byl sporadyczny. Wlasnie wystapil w manetce od tylniej przerzutki i jest nagminny. Jak to naprawic? A jesli nie, to jakie klamkomanetki na 10s polecacie (uzywane, nie musza byc nowe). video: https://api.vadoo.tv/landing_page?vid=qOCxyoB5QuUYhb76BzUDzIZ5auNc1Yr7 Ps. Mi sie wydaje ze to 5600ki, zalaczam fotki. Kupowalem kiedys cala grupe i wymieniajac korbe...no to widzialem ze to byla 5600ka wiec pewnie manetki tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.