sicario Napisano 23 Maja 2021 Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Pozdrawiam wszystkich. Proszę panowie, które są dobrze zaznajomione z zestawami rowerów elektrycznych, o podpowiedź, co można kupić na mój rower. Rozumiem, że trzeba korzystać z wyszukiwarki itp., ale ja tylko uczę się języka polskiego i trudno mi szybko znaleźć to, czego potrzeba. Być może ktoś szybciej podpowie konkretnie w moim temacie, przynajmniej pokrótce. Mam hardtail, na 26", na Shimano Deore, hamulec Magura 11. Używam go do jazdy do pracy. Ale ponieważ do pracy jest kiedy 10, kiedy 15 km,+ jazda w góry - chcę zainstalować najprostszy zestaw. Pożądane jest również przy minimalnej (posiadam tylko kilka zestawów różnych kluczy, tokarek itp - nie mam tu w Polsce))) konwersji roweru. Co możecie polecić? Można coś znaleźć w budżecie 1200-1500 zł? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rekomendacje, nawet krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 31 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.