Calder Napisano 21 Maja 2021 Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Kupiłem w końcu Wahoo Roam i dzisiaj wybrałem się na pierwszą jazdę testową. Z licznika i jego obsługi jestem mega zadowolony ale oczywiście żeby nie było zbyt fajnie pojawił się pewien problem. Mianowicie w Aplikacji na smartfonie Wahoo Elemnt Companion App mój dzisiejszy wypad jest zdublowany w historii. Tutaj screen: Ale już w historii w Odometer zdublowany nie jest: Ale w historii cycling też zdublowany: W samym liczniku w podsumowaniu wszystko jest ok, zgadza się czas, prędkość, kilometry itp. Jak otworzę trening w aplikacji na smartfonie też wszystko jest ok. Tylko ta historia z jakiegoś powodu zlicza to 2x. Trochę to bez sensu i niby pierdoła ale denerwuje mnie. Wszystko jest zaktualizowane i w liczniku i w telefonie. W czym może być problem? Spotkał się ktoś czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.