damiaann Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Cześć Szukam roweru typu corss. Jeżdżę ok 25-30km dziennie max. Używać go też to zwykłego przemieszczania się. Miasto Kraków, a więc ulice i rynek są w różnym stanie stąd spodobał mi się Kross gdyż ma amortyzowane siodełko. Do tego hamulce tarczowe chociaż nie jest to dla mnie jakiś obowiązek. Prócz tego fajnie wygląda i ma schowane w ramie linki. Cena 2250zl Lazaurs Integral 2.0 jest za tani, bo tylko 1450zl a spełnia moje podstawowe potrzeby Rower to jednak zakup na parę lat i nie chcę koniecznie oszczędzić jeśli plusy krossa są warte ceny. Co radzicie wybrać? Ewentualnie jakiś inny rower? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.