Michu9 Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Witam, chciałbym kupić rower do 4500zł:fulla do enduro/mtb przy wzroście 167 i wadze 56kg. Rower kupuje za jakiś czas ale chodzi mi głównie o znalezienie czegoś używanego co można by było kupić do 4500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 A Ty znowu to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu9 Napisano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Szanuje za to że zawsze sprawdzasz ale pls nie łap mnie za to że ostatnio sepleniłem bzdury, ja tylko chce konkret do enduro/mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Pierwszy z brzegu, użyj wyszukiwarki na oelikssie, za jakiś czas to będzie już zupełnie coś innego. https://www.olx.pl/d/oferta/trek-ex-8-trek-ex-8-CID767-IDGkTaf.html#33a56021b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu9 Napisano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Dzk a on wystarczy na hopy i dropy nie kolosalne około 3m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 olx.pl allegro.pl Zasady są proste. Ty wrzucasz, ktoś ogląda i wyraża opinie. Nikt nie będzie przeglądał Ci tysięcy ogłoszeń z całej Polski i liczył że się spodoba. No chyba że zapłacisz, to może nawet ktoś by się podjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Godzinę temu, Michu9 napisał: Rower kupuje za jakiś czas To założysz temat za jakiś czas. Doradzanie teraz nie ma sensu, bo "za jakiś czas" przedstawione oferty będą nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.