KSikorski Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Wszedł edge 1040, to by znaczyło że idą Edge 530 plus lub Edge 540 i tak dalej... Więc trzeba się pozbyć zalegających modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 @KSikorski to tak szybko nie idzie. Poprzednio między 1030 a 83/530 to z rok minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Rok to w sam raz by wyprzedać zalegające zapasy 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Już dyskusja o 530 była kiedyś - teraz 1000 zł to cena standard, a można i taniej o 50-60 zł sporadycznie raz na tydzień amazon obniża cenę o 20-25 euro ( z 225 na 200-205 E ). - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Sram pg-1230 za 366 zł https://www.amazon.pl/gp/product/B07DQP71JS/?tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=337528540 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) Bardzo dobra cena: Garmin Edge 130+ https://www.amazon.pl/Garmin-Edge-Plus-Komputer-Rowerowy/dp/B08KSGN384/ref=sr_1_2?__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=311U16P9WUODD&keywords=edge+130&qid=1657608038&sprefix=edge+130%2Caps%2C242&sr=8-2 Edytowane 12 Lipca 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2022 (edytowane) Chyba dobra oferta? Koła X1700 Boost, 29" pod bębebek XD 1899pln https://www.centrumrowerowe.pl/komplet-kol-dt-swiss-x-1700-spline-pd22203/ Nie wiem tylko, czy to nie jest wersja pod Predictive Steering do RS-1, bo zdjęcie to tak jakby troszkę sugeruje... Edytowane 16 Lipca 2022 przez cervandes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2022 CR ma jakiś burdel w opisach, a zdjęcia nie zawsze pokazują w 100% dany produkt. Rano wysłałem im maila, bo w opisie Framesetu Accent Falcon mieli kompletne głupoty. Pół roku temu zamawiałem tarcze Shimano. Miała być nakrętka CL pod kasetę, a była pod HT2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Podkradzione z peppera, nie znam kół token, ale ładnie wyglądają i lekkie są. https://sklep.token-polska.pl/g23ar-b-p-289.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Wpada kolejna podwyżka na SHIMANO - 6 % od dzisiaj już oficjalnie. Pewnie w sklepach każdy będzie reagował po swojemu ale jest jasne, że szybciej lub wolniej tam ceny też skoczą. Tak, ze jak ktoś jest na kupnie czegoś droższego to łykać teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Obserwujecie Euro AGD RTV, bo przed chwilą pojawił się na 10 minut Garmin Edge 530 ( szybko poszło, już nie ma, ale kto wie, może ponownie zawita ) za 599 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Brat kliknął dwa egzemplarze (ciekawe czy przyjdą), ja już się nie załapałem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Już po podniecie. Anulowali zamówienia tłumacząc się brakiem na stanie 😅, gdzie ja kupiłem, potem kolega po 10 minutach, a następnie inny gość po 15 minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Braków nie mają. Pomylili cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Heh, do przewidzenia było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 1 minutę temu, lewocz napisał: Braków nie mają. Pomylili cenę Nie, bo produkt znikł z oferty. Okazja była od wczoraj w tej cenie. Sprzedali co mieli, reszta była jako "rezerwacja" z info, że dadzą znać co dalej. Okazało się, że już nie mają widoku otrzymania z hurtu, więc anulowali zamówienia, a produkt wycofali. W sumie nic dziwnego bo 540 na horyzoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Tak też mogło być. Ale nie zdziwił bym się gdyby za 2-3 dni pojawił się już odpowiednio droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 To co pisałem wyżej to info od suportu, bo cisnąłem po nich, że kłamią iż nie mają, a były w momencie mojego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 2 godziny temu, lewocz napisał: Braków nie mają. Pomylili cenę Kiedyś tak kupiłem pedały. Niby promo, cena fajna, klik klik zapłacone a za jakiś czas telefon i jak wyżej. Cisnąć sprzedawcy nie cisnąłem bardzo, tylko grzecznie wyjaśniłem, że tak nie powinno być, że jak w Biedrze kupię bułkę za cenę z "metki" to tak ma być, ale ok rozumiem, zdarza się i w ogóle... Sprzedawca zaproponował cenę ciut wyższą niż promocyjną - pedały nabyłem. A z G530 to było do przewidzenia. Ale u brata cisza w sprawie anulowania zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Jasne, że do przewidzenia, że anulują, no ale nie spróbować to grzech Tym bardziej, że planuje zakup 530/540. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Na amazonie komplet czujników Garmina 2 generacji (prędkość i kadencja) za 217 złociszy https://www.amazon.pl/dp/B07PG9MJ79/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5BWVG1JJT949WGHJTWH2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 8 Września 2022 Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Kolejna fala podwyżek. Shimano już jakiś czas temu poleciało w górę. Token też dźwignął ceny. Wpadła też podwyżka na markę TOPEAK. Tak po cichu...zawsze informowali o takiej akcji, a tu z dnia na dzień 10-15 % w górę. Niektóre ceny już są wydźwignięte do absurdalnego wręcz poziomu...sam jestem ciekawy ile znajdzie się w tym kraju kupców na multitool za 390 zł Torby Topeaka zawsze były tańszą alternatywą do Ortlieba, teraz prawie się zrównują ceną. Ale Ortlieb też maszeruje w górę, komplet klasycznych sakw tylnych już ponad 6 stówek. Onguarda, Lezyne, super b , infini też już podnosiłem chociaż nie o takie wartości. Tylko Zefal jako tako trzyma ceny i zaczyna się robić bardzo konkurencyjny cenowo chociaż to solidna marka i jeszcze niedawno uchodziła za jedną z droższych. Drożeje też chińszczyzna i tajwańszczyzna , tanie do tej pory marki typu Zoom, Alhonga Saccon już wcale takie tanie nie są. Poprawiła się dostępność, chociaż np w Shimano nadal bardzo duże braki. Zaczyna się też czas preorderów, już zaczynają przysyłać arkusze zamówień na przyszły sezon. Z cenami różnie bywa, z jednej strony to jedyna okazja dla sklepów żeby w ogóle kupić towar i to w jako takiej cenie. Z drugiej strony kupić to nie problem, ale czy ludziska to kupią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 8 Września 2022 Udostępnij Napisano 8 Września 2022 A ja mam wygwizdane Końcem 2021 zrobiłem zapasy łańcuchów, kaset, tarcz, klocków i nawet klamek M8000 ( kupione po 115 zł /sztuka ), łożysk do suportu tak na spokojne 6-7 lat Ale obserwuje ceny i nieco mnie przeraża, że coś co kosztowało 2 lata temu 40 zł kosztuje > 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Września 2022 Udostępnij Napisano 8 Września 2022 (edytowane) Ceny idą masakrycznie do góry. Ponownie rozglądam się za nowym rowerem. Sprzęt, który w zeszłym roku kosztował 25 tys., w tym kosztuje 31 (nie zmieniło się nic, nawet malowanie ) , a w przyszłym wg. uzyskanych informacji ma oscylować w granicach 35-36 tys. Ciekawe, kiedy to pierdzielnie... Edytowane 8 Września 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 8 Września 2022 Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Z 25 do 31 to 24%, a kupiona za 4200 zł Merida dziś kosztuje 6000 zł, to 43%. Tak wiem, że wyższe półki nie idą tak do góry, ale to te mniejsze się sprzedają lepiej i patrz jak tu koszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi