Gość Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Oczywiście że korciło. Tyle że nie mam konta na .de ( nie problem założyć) i nie używam kart do płacenia. W Polsce kosztował już prawie 1100 zł. Co ma Edge 130? Właściwie to samo co Lezyne Super PRO GPS ( Lezyne wygrywa pod kilkoma względami), ale mam nadzieję że będzie po prostu działał. O ile samo w sobie urządzenie Lezyne działa, o tyle cała otoczka jest problematyczna. A że Lezyne akurat wracaj z reklamacji, to będzie na sprzedaż. Edytowane 25 Listopada 2021 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 No nie problem, poza tym VAT jest niższy i są sposoby aby nie doliczali jego różnicy w stosunku do PL. No nieważne. Co do numeru śledzenia, będzie aktywny jak Twoja paczka pojawi się w Polsce, wiem, zamówiłeś w amazon.pl - to nic nie znaczy 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 O tym nie pomyślałem w sumie! Tak samo chyba było jak zamawiałem coś z Chin. No nic, to czekam. Trochę się zestresowałem, bo wczoraj złożyłem jedno zamówienie i musiałem Anulować. Podczas wpisywaniu adresu formatka podpowiedziała mi zapamiętane dane. Kliknąłem, zamówiłem i zorientowałem się że wstawił się tylko numer domu, bez ulicy... Przy zamówieniu do Paczkomatu podaje się numer telefonu, ale potem nigdzie go nie widać... Ogólnie Amazon jako sklep, to taką trochę lipa Dobrze że chociaż pieniądze wróciły na konto w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ja łyknąłem w bikeinn EDGE 830 za 1330 i też dziwne to zamówienie jest realizowane. Założyłem konto, płatność z karty mi nie nie przeszła pomimo 3 prób. Dopiero przez PayPal przelazła. Wybrałem wysyłkę InPost ale w sumie nie wiem czy to paczkomat czy kurier. Potwierdzenie zamówienia nie przychodziło, dopiero po jakimś dłuższym czasie znalazłem w Spamie. Po zalogowaniu na koncie zamówienie bez żadnego statusu. Dopiero rano jak sprawdziłem to już było zmienione na wysłane do magazynu wysyłkowego. Cena dobra, ale sam proces zakupy i dalej to zupełnie mi nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 2 godziny temu, skom25 napisał: Oczywiście że korciło. Tyle że nie mam konta na .de ( nie problem założyć) i nie używam kart do płacenia. W Polsce kosztował już prawie 1100 zł. Co ma Edge 130? Właściwie to samo co Lezyne Super PRO GPS ( Lezyne wygrywa pod kilkoma względami), ale mam nadzieję że będzie po prostu działał. O ile samo w sobie urządzenie Lezyne działa, o tyle cała otoczka jest problematyczna. A że Lezyne akurat wracaj z reklamacji, to będzie na sprzedaż. Konta nie musiałeś zakładać, amazonowe jest wspólne - czy kupujesz na de, it, es, co.uk czy com czy gdziekolwiek indziej. Płatność nie musi być zrobiona kartą, jest normalnie dostępne przelewy24, wczoraj i najczęściej na de płacę blikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Na .de są przelewy24? Szukałem w formach płatności i nie było. No nic, będzie 130. To i tak nieplanowany wydatek, bo właśnie jedzie do mnie nowe Lezyne po reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Jest i BLIK również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 No cóż, lekcja na przyszłość 🤷 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Promocja na edge 530 jest aktywna, właśnie kupiłem :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Pearl iZumi ma trochę fantów w dobrych pieniądzach: https://shop.pearlizumi-eu.com/pl-pl/meska#selection=blackfridayweekenddeal Sam kupiłem plecak Rokko 16: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Jak ktoś się nie załapał na Edge 530 za niecałe 8 stówek, może nabyć w Decu za 1099zł. Wiadomo, że to już aż taka przebitka, ale zawsze coś i podobnie cenowo do tych "odsprzedawanych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 (edytowane) Jak ktoś się nie załapał na Edge 530 za niecałe 8 stówek, może nabyć w Decu za 1099zł. Ale mistrzem zakupów to Ty nie jesteś. Na amazon.de jest za 938 zł w przeliczeniu po kursie z revoluta. EDIT: nawet na amazon.pl jest taniej niż proponujesz. Jaki cel miała wstawka za 1099zł? Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem tajnym współpracownikiem dekatlonu, ale ciiii No i nie dostałem odznaki mistrza zakupów Edytowane 12 Grudnia 2021 przez bogus92 Słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Buahah, nie ma to jak sypnąć newsem z super ceną i jeszcze się nadymać ze złości, że się nie udało. Cena z Decathlonu jest wysoka, co udowodniłem dwoma linkami. Mało tego bikeinn 943 zł + kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Nie ma to jak się dowalić że ktoś wrzucił promocję z Polskiego, znanego sklepu... To co, od teraz zasada że jak coś się znajdzie, to najpierw trzeba przekopać wszystkie sklepy w Europie czy nie ma taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 12 godzin temu, Q_u napisał: Buahah, nie ma to jak sypnąć newsem z super ceną i jeszcze się nadymać ze złości, że się nie udało. Za to Tobie mozna przyznać odznakę mistrza zakupów, niech no tylko znajdę jakiegoś ziemniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 13 godzin temu, m0d napisał: podobnie cenowo do tych "odsprzedawanych". Na OLX nówki po 900 zł można kupić. Panowie, ale o co się kłócicie? @Q_u, może zbyt nerwowo zareagował, ale pierwotna odpowiedź @m0d też do miłych nie należała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) @skom25 @Sabarolus Spoko, lećcie kupić, bo Decathlon ma promkę. Jak jest koło przekreślonego niższa cena to na bank najtaniej 😅 @chudzinki Piszą co piszą bo nie widzą co było zmoderowane przez moda w wypowiedzi znalazcy promocyjnych cen. Dobrego dnia, to Poniedziałek a straż forumowa już w akcji Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Ty to chyba masz jakieś problemy i uwielbiasz bić pianę, nie pierwszy raz... Regularna cena to okolice 1300 zł. W centrumrowerowe.pl nadal taka widnieje. W Decathlonie 1099 zł. Czyli co, to nie jest promocja? Wyobraź sobie, ale niektórzy ludzie mają chociażby Vouchery do Decathlona. Wtedy mimo że cena jest wyższa niż na Amazon, to i tak warto skorzystać z promocji. No ale nie, lepiej kogoś obsmarować, bo wrzucił rzeczywiście ofertę ze zniżką. Wtorek, a forumowy ubijacz piany już w akcji od wczoraj, dobrego dnia. --- Jeżeli ktoś jeszcze nie robił zakupów w amazon.pl przez aplikację mobilną, to aktualnie na produkty z oferty Amazon ( czyli oni sprzedają i wysyłają, trzeba zaznaczyć filtr) z kodem APPKA35 jest obniżka 35 zł przy zakupach powyżej 100 zł. Sprawdziłem, działa. Jeżeli ktoś ma pomysł gdzie wrzucić tą promocję, to dajcie znać. Edytowane 14 Grudnia 2021 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 dajcie sobie świątecznego sianka , bo obserwowanie tego wątku traci sens 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) 12 minut temu, skom25 napisał: Wyobraź sobie, ale niektórzy ludzie mają chociażby Vouchery do Decathlona. Wtedy mimo że cena jest wyższa niż na Amazon, to i tak warto skorzystać z promocji. Tak @skom25 a jak od babci dostanę 500 zł to dopiero będzie cena atrakcyjna w Decathlonie. Po prostu wskazanie ceny w Decathlonie jako mega okazyjnej nie jest prawdą, bo w 3 sklepach jest taniej (a może i w większej ilości, ale dalej nie sprawdzałem). Co do personalnych przytyków pominę i liczę, że @bogus92 ogarnie temat, bo nie pierwszy raz sobie pozwalasz na to w stosunku do mnie. P.S. Wczoraj był poniedziałek, chyba, że w kontekście wtorku piszesz o sobie, to rozumiem. Edytowane 14 Grudnia 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 Panowie @skom25 i @Q_u dajcie na wstrzymanie. Ja lubię konkrety, bez wykłócania. Fakty bronią się same i uważam, że nikomu nic nie trzeba udowadniać. Ponadto przypominam, że nie powinniście wdawać się w przepychanki, a niechciane posty zawsze można ignorować. Easy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan1111 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Witam, panowie ciężkie pytanie. Czy 530 mogła wychodzić w wersji np. 8gb amazon i wersja 16gb np Deca. W opisie z amazon jest że wersja 8gb. Co z mapami 9 czy 10gb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 To jest jakiś błąd w opisie, co często się zdarza na amazon, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan1111 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Czyli różnic nie ma na pewno? Można brać gdzie chodzi najtaniej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi