Krzx01 Napisano 18 Maja 2021 Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Witam. Posiadam przerzutke shimano tourney (tak wiem) i jeśli przyjadę przez jakieś korzenie albo zjade z krawężnika to przerzutka uderza o coś najprawdopodobniej o ramę i lancuch też uderza. Zastanawiam się czy skrócić łańcuch żeby choć trochę zlikwidować też chalas. Dodam że ramę przy trójkącie mam owinietą dętką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maja 2021 Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Zrób zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Maja 2021 Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Po co zdjęcie? 5 minut temu, Krzx01 napisał: Zastanawiam się czy skrócić łańcuch żeby choć trochę zlikwidować też Hałas. Ten typ tak ma. Jedyne wyjście to wymiana, co najmniej, przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setorix Napisano 18 Maja 2021 Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 ew możesz nawinąć starą dętkę na ramę i się tym nie przejmować bo tak jak wyżej, ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzx01 Napisano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Setorix już mam zawiniętą dętke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maja 2021 Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Nic z tym nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.