Mihau_ Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 A co byś chciał usłyszeć? Siodelko dobiera się do swojego tyłka i pozycji na rowerze (czego akurat nie zrobiłeś). Nie ma czegoś takiego jak "opinia o siodelku" bo każdy ma inne dvpsko i każdemu co innego pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapero7000 Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Zrobiłem właśnie byłem w sklepie rowerowym, zrobili mi pomiar guzów kulszowych i dobrali odpowiednie siodełko w założonym budżecie. Chciałbym usłyszeć opinie o tym siodełku rowerzystów, którzy z niego korzystają pomijając to, że każdy jest inny to jest oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Ale co Ci da cudza opinia o cudzym tyłku? Selle Royal generalnie robi żelowe, miękkie kanapy. To powoduje, że kości kulszowe nie bolą, a przynajmniej nie powinny. Ale poza tymi dwoma punktami reszta zadka to tkanki miękkie i to też potrafi boleć wcale nie mniej, tylko inaczej. Z moich doświadczeń wynika, że to właśnie od zbyt miękkiego siodła. Więc możliwe, że pozbyłeś się jednego problemu drugim... Niektórych jeszcze prostata boli, ale na to pomaga dziura w siodle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.