Mihau_ Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 A co byś chciał usłyszeć? Siodelko dobiera się do swojego tyłka i pozycji na rowerze (czego akurat nie zrobiłeś). Nie ma czegoś takiego jak "opinia o siodelku" bo każdy ma inne dvpsko i każdemu co innego pasuje
Rapero7000 Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Napisano 15 Kwietnia 2022 Zrobiłem właśnie byłem w sklepie rowerowym, zrobili mi pomiar guzów kulszowych i dobrali odpowiednie siodełko w założonym budżecie. Chciałbym usłyszeć opinie o tym siodełku rowerzystów, którzy z niego korzystają pomijając to, że każdy jest inny to jest oczywiste.
kipcior Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ale co Ci da cudza opinia o cudzym tyłku? Selle Royal generalnie robi żelowe, miękkie kanapy. To powoduje, że kości kulszowe nie bolą, a przynajmniej nie powinny. Ale poza tymi dwoma punktami reszta zadka to tkanki miękkie i to też potrafi boleć wcale nie mniej, tylko inaczej. Z moich doświadczeń wynika, że to właśnie od zbyt miękkiego siodła. Więc możliwe, że pozbyłeś się jednego problemu drugim... Niektórych jeszcze prostata boli, ale na to pomaga dziura w siodle.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.