SNJ Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Witam. Mam do sprzedania używaną nawigację GPS Mio Cyclo 315 HC. Stan wizualny jak zwykle u mnie idealny, żadnej rysy, żadnego obtarcia, żadnego zabrudzenia. Jedyny mankament (który swoją drogą powinienem zgłosić jako usterkę i oddać na naprawę gwarancyjną ale już za późno niestety) to jedna linia pikseli która świeci się cały czas jako biała. Widać ją na niektórych zdjęciach (najczęściej podczas włączania - wtedy ekran jest czerwony) - podczas nawigowania zupełnie to nie przeszkadza bo najzwyczajniej tego nie widać Nie wykluczam, że dla kogoś ze smykałką do informatyki może pomóc jakiś twardy reset urządzenia albo softu. Po 5 godzinnej jeździe stan baterii wynosił 40 procent - to tak gwoli wyjaśnienia, nawigacja była użytkowana normalnie od 2018 roku. Nówki do zera wyładowują się w 9 godzin więc pewnie w mojej będzie to samo Do zestawu dodaję wszystko co było w pudełku. Na zdjęciach nie widać magnesu na szprychę ale oczywiście jego również dorzucam do zestawu Cena 750 -wysyłka do paczkomatu na koszt klienta choć preferuję: -odbior osobisty Stare Babice -można łączyć z moimi pozostałymi ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNJ Napisano 25 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 temat do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.