Skocz do zawartości
  • 0

Bielizna (spodenki)na rower

Gość obserwatorek44

Pytanie

Gość obserwatorek44

Kolejne głupie pytanie. Przy długich trasach, trochę się źle siedzi pod koniec takiego wyjazdu. Boli co nie co. Kupiłem takie spodenki z wkładkami. Wiem, ktoś odpowie, sprawdź raz tak raz na druga stronę i będziesz wiedział. Moja wiedza jest taka, tego typu rzeczy jak np spodenki (bielizna) ma wszytą metkę od środka z lewej dla panów i odwrotnie dla pań. W zakupionych spodenkach na rower, metka jest w środku a wkładki silikonowe na zewnątrz. To sugerowałoby, że tak powinno się założyć i jako, że wkładki i ich obszycia są czerwone, to człowiek wygląda jak pawian z gołym....

A jak właściwie, powinno się zakładać tego typu bieliznę rowerową???

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość obserwatorek44

No to w najbliższą sobotę sprawdzę. A dlaczego szwy mają mieć używanie gdy jest coś pośredniego między ciałem a tymi spodenkami?

Zawsze wkładam albo slipy albo bokserki z dekla (takie biegowe ale tanie) pod spodenki z wkładką i nigdy mnie nic nie obtarlo. Zdarza mi się spędzić naście godzin na rowerze, bywa że kilka dni z rzędu i nie miałem tego typu problemów. Ból spowodowany wielogodzinnym wygniataniem - tak ale zero obtarć.

Nie twierdzę, że to reguła ale akurat z obtarciami nie mam problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...