Chociemir Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Ja mam 182 cm i -po przejechaniu kilkuset km na rozmiarze M- przy Twoich parametrach zdecydowanie doradzałbym rozmiar M, tym bardziej, że zależy Tobie na "komfortowej pozycji". 19 godzin temu, leejoonidas napisał: Z tym mostkiem to rzeczywiście jest kupa, dostępność mostków pod rurę 1 1/4 jest znikoma a jak już są to bywają drogie i marny wybór. Takie mostki oprócz Canyona ma w ofercie Ritchey, Giant, Pro i na pewno jeszcze coś by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GallAnonim Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, Mihau_ napisał: To nie krytyka tylko wiedza. Jeśli miałbym coś wybierać to wziąłbym S i ewentualnie zapakował dłuższy mostek (ale ja ogólnie jestem przeciwnikiem tego dziwnego, "gravelowego" trendu sugerowania za dużych ram). Inna sprawa, że jeśli zależy ci na wyprostowanej pozycji to bym sobie poszukał innego roweru niż grizl, jakaś np. orbea terra Dziękuje za opinie, przyjrzę sie jemu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi