kuba79 Napisano 12 Maja 2021 Napisano 12 Maja 2021 Mogę pojąć Po prostu jak czegoś nie ma, to w ogóle nie mieści się w temacie tej dyskusji. Bo ona dotyczy rabatów, a żeby dostać rabat, to coś musi najpierw w ogóle być dostępne
Q_u Napisano 12 Maja 2021 Napisano 12 Maja 2021 Ale przecież o tym w pierwszym zdaniu pisałem, więc nie rozumiem tej dysputy. Pzdr.
stpman Napisano 12 Maja 2021 Napisano 12 Maja 2021 Tegoroczny rynek rowerowy nie wygląda aż tak tragicznie z punktu widzenia kupującego. Sam w tym roku bez większych problemów kupiłem dwa rowery. Jeden dla żony, mało popularny, ale ciężko dostępny, drugi dla mnie, bardzo popularny i bardzo chodliwy. Trzeba tylko trochę chcieć i się starać. I na oba niewielkie rabaty od ceny katalogowej dostałem... Z drugiej strony, używany rower wcale nie jest łatwo sprzedać ...
Mihau_ Napisano 12 Maja 2021 Napisano 12 Maja 2021 Byłem w poniedziałek w salonie treka na zakopiance i sporo szos w różnych konfiguracjach stoi. Co oczywiście nie znaczy, że nie ma na nie chętnych i muszą schodzić z ceny celem wypchnięcia
kuba79 Napisano 12 Maja 2021 Napisano 12 Maja 2021 @stpman To u mnie podobnie, niemalże identycznie. Chociaż szczerze mówiąc, traktuję to raczej w kategorii fuksa, a nie "nie jest źle, tylko trzeba chcieć". No i jeszcze zależy od momentu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.