Kacper9284 Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 Witam, 2 tygodnie temu zakupiłem rower, no i na moje nieszczęście najechałem na malutką pineske która przebiła koło i niestety dostała się do dętki i ją przebiła, wymieniać tylko dętkę i czy przy dłuższej jeździe nie stanie się nic z opona? Jestem zielony w sprawie rowerów więc dlatego przyszedłem tutaj. Z góry dzięki za pomoc.
wkg Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 Wymień albo zaklej dętkę łatką. Jak chcesz być perfekcyjny to przyklej łatkę także na oponie. Od wewnętrznej strony oczywiście
wkg Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 20 minut temu, Kacper9284 napisał: Ok dzięki 💪😉 Spoko. Z takimi małymi dziurkami, zadziorami problem jest taki, że trudno je wymacać i czasem przebijają dętkę za dętką jak wciąż cos tkwi w oponie ale skoro to pinezka to masz szczęście Źle by było gdyby to było rozcięcie opony - wtedy lubi przyszczypać dętkę ale po pinezce nic się nie stanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.