Wojcio Napisano 7 Maja 2021 Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Przypadkiem zauważyłem dziś, że nie mam dźwigni sprzęgła w nowej SLX 7100. Rower ma dwa tygodnie. Nie ma rys do okoła. Widać jakby ułamała sie równo z obudową. Nie miałem wypadków, kilka wycieczek tylko. Czy to może odpaść? Nawet nie wiem jak o nią zaczepić tak jest schowana (mamy inny identyczny rower). Czy ktoś słyszał o takiej wadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Reklamuje, może się uda coś zdziałać. Jeśli nie ma uszkodzeń wokół to jest szansa, że zostanie uznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Raczej uznają za uszkodzenie mechaniczne ale próbować można Albo przeboleć - Y3FA98040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Część już znalazłem - 5 euro plus 25 euro za dostawę. W Polsce nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUUP Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Na Ali express tez są. Dźwignia sprzęgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.