Skocz do zawartości

[strava] nie zapisuje statystyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Używam stravy w wersji darmowej od kilku miesięcy.Do treningów,nawigowania tras używam germina 830 edge.Na koniec łączę się przez bluetooth i wszystko zostaje zapisane automatycznie.

Ostatnio jednak wyskoczyłem pospacerować po górkach więc aplikację uruchomiłem smartfonem a wczesniej zmieniłem z bike na walk. Trasa została zapisana itd ale już w statystykach na profilu zapisane jest tylko bike a walk nie?

Czy ktoś miał podobny problem lub ewentualnie jak mogę go rozwiązać?

Z góry dzięki...

Napisano

No ale przecież wchodzisz w zakładkę "run" 

"Run" a "walk" to zupełnie inne rzeczy, więc nie dziwne, że w biegowych statystykach nie masz tych od chodzenia 

Na szybko teraz próbowałem znaleźć statystyki od chodzenia, ale nie znalazłem.  Pewnie na kompie, gdzieś głębiej trzeba poszperać 

Napisano

MANIOL12 Rozumiem.W takim wypadku w statystykach jest tylko bike nad run.Musiałbym pomimo spaceru czy maszerowania (walk, hike) zaznaczyć run.Szkoda,że nie można tego zmienić bo do biegania to mi daleko 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.