Arkowal Napisano 7 Maja 2021 Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Witam. Używam stravy w wersji darmowej od kilku miesięcy.Do treningów,nawigowania tras używam germina 830 edge.Na koniec łączę się przez bluetooth i wszystko zostaje zapisane automatycznie. Ostatnio jednak wyskoczyłem pospacerować po górkach więc aplikację uruchomiłem smartfonem a wczesniej zmieniłem z bike na walk. Trasa została zapisana itd ale już w statystykach na profilu zapisane jest tylko bike a walk nie? Czy ktoś miał podobny problem lub ewentualnie jak mogę go rozwiązać? Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Rada może z cyklu "wyłącz i włącz ponownie" ale przełączasz sobie dyscypliny sportów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 MEITNER99 tak przełączam,oczywiste.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 9 Maja 2021 Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Sprawdź jeszcze przez stronę www. Jeśli tam tak samo to będzie wyglądać to pisz do suportu Stravy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniol12 Napisano 9 Maja 2021 Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 No ale przecież wchodzisz w zakładkę "run" "Run" a "walk" to zupełnie inne rzeczy, więc nie dziwne, że w biegowych statystykach nie masz tych od chodzenia Na szybko teraz próbowałem znaleźć statystyki od chodzenia, ale nie znalazłem. Pewnie na kompie, gdzieś głębiej trzeba poszperać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 MANIOL12 Rozumiem.W takim wypadku w statystykach jest tylko bike nad run.Musiałbym pomimo spaceru czy maszerowania (walk, hike) zaznaczyć run.Szkoda,że nie można tego zmienić bo do biegania to mi daleko 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.