sasek Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 witam przesyłam zdjęcie poniżej czy wie ktoś co to są dokladnie za obręcze, piasty i amortyzator? jest to hornet 2018 pro i on mial zupelnie inne niz te co sa tutaj tak mi sie wydaje. Może ktoś umie ocenić czy sa lepsze niz te co byly w oryginalne czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Piasta chyba Deore XT, amortyzator maniou mattoc też chyba. Wg mnie amortyzator lepszy niż seryjny, piasta przeciwnie. Postaraj się o więcej zdjęć bo tak to można gdybać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Obręcze DTT Swiss 466D. Jakby co to mogę dać namiary gdzie nauczyli mnie czytać😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasek Napisano 6 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 @To_JaT dzięki, właśnie zastanawiam sie cały czas co to za amortyzator. @seraph i one są lepsze niż te seryjne? opłaca się dać 3900 pln za: Rama: hornet pro 2018 L Napęd: sram nx 11s hamulce: shimano deore amortyzator, obręcze, piasty to jak napisaliście reszta jest seryjna sztyca jest zwykla nie regulowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Jeśli w oryginale były Dartmoor Cruiser o wewnętrznej szerokości 35, a ktoś to pod taką szeroką oponę zmienił na DT 466D (19 mm szerokości do XC) to gratuluję pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasek Napisano 6 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 @seraph czyli nie warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Za 3900? W obecnej sytuacji to bdb cena jeśli rower jest w dobrym stanie. Przydało by się kupić szersze obręcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.