ZdzichuMaczeta Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Nawet nie zauważyłem jak pancerze i piasek mi przecieraly lakier od dluzszego czasu na ramie, pojawily sie rysy do aluminium. Czy mogę na to nakleić naklejkę chroniącą lakier jak jest tam gołe aluminium czy nie bedzie jakiejś korozji pozniej pod tym np od kleju co jest w naklejce, lub jakiejś wilgoci ktora by się tam dostała. Chodzi mi tylko o zabezpieczenie tego zeby dalej sie nie przecierało i nie korodowało z czasem(aluminium chyba tez koroduje ale inaczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Możesz nakleić, nic się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 aluminium nie koroduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.