jarek74 Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Witam.Mam pytanie dotyczące klamkomanetki Shimano ST-EF51-tylna(prawa).Czy powinna mieć śrubę do regulacji przerzutki tak jak ma klamkomanetka lewa.Na zdjeciu zaznaczyłem te śrubę na klamkomanetce lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Znając życie miała. Nie ma to jednak wielkiego znaczenia bo śrubę baryłkową (bo tak to się nazywa) masz też przy przerzutce w odróżnieniu od przedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Nie ma. Regulujesz baryłką w przerzutce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek74 Napisano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Nie wiem co mi się ubzdurało ,że była tam ta śrubka i już któryś dzień szukam do kupienia manetkę ale wszystkie są bez śrubki :).Dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.