osiek Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Witam Nabyłem właśnie nowe spodenki kolarskie. Przyszła więc pora na zakup nogawek. Potrzebuję takich na wiosnę i lato, czyli temperatury od 17/18 stopni i dużo w górę. Proszę o polecenie czegoś konkretnego, czego może używacie sami i jesteście zadowoleni. Z tego co zauważyłem to najczęstszy problem to to że zsuwają się z nogi dlatego chciałbym tego uniknąć. Dodam też że nigdy nogawek nie używałem więc czekam na wsze rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 17/18 i potrzebujesz nogawek? Dzisiaj w cieniu 10, na słońcu 19-20 i spokojnie jazda bez. Zresztą kilka lat już jak widzę w cieniu >+8 to krótkie spodenki idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiek Napisano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Z całym szacunkiem, co mnie obchodzi jak ty się ubierasz? Jeśli tak jak napisałeś jest Ci komfortowo to gratuluję. W dalszym ciągu proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiek Napisano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Przepraszam za ostry ton ale jak jeszcze raz usłyszę pytanie po co ci nogawki w lato to przysięgam że rozjadę walcem 😜 Poranki i wieczory bywają chłodne, często jeżdżę również nocą. Poza tym sporo kręcę się po terenach nadmorskich. Nad morzem w lato mimo że jest dwadzieścia czy dwadzieścia kilka stopni na termometrze to wieje taki wiatr że odczuwalna temperatura jest dużo dużo mniejsza. Pogoda zmienną jest i w pół godziny czasem robi się 10 stopni mniej. Jestem amatorem i jeżdżę na całodzienne wyprawy a czasem porostu robi się chłodno, parzcież żyjemy w Polsce, co w tym dziwnego? Nie jestem kolarzem który pędzi 25 czy 30km/h co powoduje w bardzo dużym skrócie że jest nam po prostu ciepło.. Czasem jadę 2h przez pola i lasy po 12km/h bo teren jest ciężki a ja się nigdzie nie śpieszę. Więc ponawiam pytanie, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi