baksik22 Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Nie w rowerze nic nie zmieniałem poza oczywistymi zmianami typu dostosować siodełko (jak czyszczę rower to zniżam do maximum żeby powiesić na rurce treningowej)co do pytania "od kiedy" to od końca listopada z tym że na początku ból ten był mały potem lekko się zwiększył teraz znów jak przestałem jeździć zmalał i nie będę jeździł do marca może dłużej pójdę do lekarza niech to zbada. Co do nogi w najniższym położeniu pedała nogę mam lekko zgiętą tak jak zawsze nigdy nie ustawiam na maxymalny wyprost a bloki są ustawione tak że kiedy się wepnę to stopa nie noga stopa jest czubkiem buta idealnie na wprost cofnąłem także nieco bloki w stronę pięty noga na rowerze już nie boli (przejechałem osiedle 1 raz dziś) więc myślę że pozostało pójść do lekarza i dowiedzieć się co to wyleczyć i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Przepraszam za te zapalenie gruczołu krokowego... Ja pisałem do tego co może być przyczyną jazdy w krótkich spodenkach i ja źle zrozumiałem ale chciałem dobrze Sorry ! joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.