Krzysiek1990 Napisano 2 Maja 2021 Napisano 2 Maja 2021 Cześć, z chęcią dołączę do wyprawy rowerowej Okres od 03.06 przez ok. tydzień Myślałem o odcinku trasy Green velo wzdłuż wschodniej granicy, ok 70 km dziennie z noclegiem pod dachem Czy wybiera się ktoś w tym okresie? Będzie to moja pierwsza wyprawa rowerowa, nie jestem doświadczony ale zmotywowany. [Rower] Batavus, z 7 przerzutkami Mężczyzna 31 lat, województwo łódzkie. 1 Cytuj
Kowalski2 Napisano 6 Maja 2021 Napisano 6 Maja 2021 Witam! Dołącz do mojej wyprawy, Kowalski2. Ja planuję podobnie, 70-80 km dziennie, noclegi pod dachem, też jestem początkujący. Zapewniam, że zachodnie "ziemie wyzyskane" są równie interesujące jak wschodnie rubieże. Mam 53 lata i nadzieję, że dam radę 😁 Cytuj
Mirek81 Napisano 2 Lutego 2023 Napisano 2 Lutego 2023 Jeśli macie ochotę wciąż na wyprawe rowerową do 7 dni oraz 70-80 km - sakwy i natura. to zapraszam lub chętnie się przyłącze do ekipy. email: mirko1981@o2.pl Mirek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi