Maciek22698 Napisano 1 Maja 2021 Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 W terminie 24.07.2021 (sobota ) start z Elbląga do 14.08.2021 ( sobota ) meta w Końskich. Taki wyjazd planuję w tym roku , cały szlak Greenvelo , plan mimimum 100km / dziennie. Noclegi na dziko w namiocie full przygoda. Jeżeli ktoś ma chęć zmierzyć się ze szlakiem i przeżyć 3 tygodniową przygodę zapraszam do kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszOl Napisano 2 Maja 2021 Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Witam Też się wybieram w podobnym terminie ale na odcinku Elbląg-Zwierzyniec - pozostały odcinek mam już za sobą. Mam już dobre doświadczenie w kilkudniowych wyprawach ale nocowałem w agroturystyce lub na kwaterach prywatnych. Co trzeba zabrać na nocleg na dziko - co polecasz bo oferty są bogate? Może uda się zgrać terminy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek22698 Napisano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Do wypadu na dziko zabieram namiot, śpiwór , materac czyli spanie i jakieś gary + kuchnia ale takie gadżety ma ze sobą każdy sakwiarz. Trzeba pomyśleć również o prądzie ( powerbanki ) ja wiozę 60000mAh tak więc prądu mam pod dostatkiem ale mam też sporo elektroniki. Edytowane 3 Maja 2021 przez Maciek22698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszOl Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Chodziło mi raczej o konkretne nazwy produktów i producentów. Oglądałem już dziesiątki filmów na YT i recenzji i nie mogę się zdecydować. Ja pokonuję dystanse z sakwami pomiędzy 100-150 km w zależności od gruntu i sumy wzniesień. Mam 57 lat. Mam za sobą polski Bałtyk od Świnoujścia do Krynicy morskiej (z Helem włącznie). Kilka wycieczek od 2-3 dni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Planuje na przełomie maja i czerwca trasę z Przemyśla do Gdańska - 8 - 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek22698 Napisano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Namiot fjord nansen korsyka III Śpiwór Fjord Nansen Kjolen Mid Materac DuraRest Single Coleman. Wszystko idealnie miescie sie w worku crosso 80l W kolejnym tygodniu planuję wlaśnie pierwsza w tym roku wyprawe pod namiot. Trasa to Biała Podlaska _ Grabarka ( klasztor ) _ Hajnówka _ Białowieża _ szlak otwartych okiennic _ Treblinka ( obóz zagłady ) _ Drochiczyn _ Biała Podlaska . czas 3 dni chyba że zostanę na dłużej w puszczy białowieskiej to 4 dni.Dystans to ok 400km. Wrzucę foty. Taka mała rozgrzewka. Edytowane 3 Maja 2021 przez Maciek22698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek22698 Napisano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) W dniu 3.05.2021 o 16:18, JanuszOl napisał: Chodziło mi raczej o konkretne nazwy produktów i producentów. Oglądałem już dziesiątki filmów na YT i recenzji i nie mogę się zdecydować. Ja pokonuję dystanse z sakwami pomiędzy 100-150 km w zależności od gruntu i sumy wzniesień. Mam 57 lat. Mam za sobą polski Bałtyk od Świnoujścia do Krynicy morskiej (z Helem włącznie). Kilka wycieczek od 2-3 dni. Pozdrawiam Termin wyjazdu coraz bliżej , meldujesz sie na starcie 24 lipca czy zmieniłeś zdanie i masz inne plany? Edytowane 5 Lipca 2021 przez Maciek22698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszOl Napisano 26 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Witam. Przepraszam za brak odpowiedzi. Nieprzewidziane sprawy rodzinne. Udanej podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi