Piotr540st Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Cześć! Mój problem to przeskakujący łańcuch w napędzie. Problem występuje cały czas już od bardzo długiego czasu , na podjazdach, pszy zwykłej jeździe,pszy napędzaniu wszystko to wystepuje w jeździe na siedząco jak i na stojąco. Cały napęd oprócz bębenka został wymieniony na nowy lecz problem nie ustąpił. W serwisie nie dowiedziałem się nic na ten temat. Dodam ,że zapadki są już prawie do wymiany (czy to w nich tkwi problem?) .Mój rower to rockrider 540 st zakupiony nowy jakoś w październiku 2020 .Może należy zainwestować w napinacz? ,nie wiem. Liczę na szybką i dokładną pomoc, zależy mi chociażby na zmniejszeniu przeskakiwania Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 No, jeśli wymieniłeś cały napęd, tj. kasetę, łańcuch i zębatki korby i dalej przeskakuje to zapadki w bębenku najpewniej. Sprawdzić je na pewno trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr540st Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Ok dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.