Mareckik Napisano 29 Kwietnia 2021 Napisano 29 Kwietnia 2021 Hej. Czy ktoś z Was ma dane dotyczące rozmiaru łożysk, które siedzą w sterach tejże ramy? Generalnie w sieci za dużo danych nie znalazłem. Jakieś niekoniecznie prawidłowe linki do sklepów, które kierują mnie do łożysk o generalnie lekko odbiegających parametrach od tego, co zmierzyłem u siebie. Chyba tylko widziałem jakiś fabryczny zestaw BMC o cenie z kosmosu i braku danych, co do wymiarów. Moje pomiary jakieś takie tez mało oczywiste, bo choćby wysokość wychodzi z "ułamkiem" i nie wiadomo, czy równać do górnej wartości, czy dolnej
adas651 Napisano 22 Maja 2021 Napisano 22 Maja 2021 BMC pakuje do swoich rowerów stery fsa lub vp same łożyska też da rade dokupić, tyle że nie w Polsce Do tego model udało mi sie znaleźć że to VP-B352UC. już powinno ułatwić znalezienie pomierz łożyska dokładnie i na tej podstawie szukaj
wkg Napisano 22 Maja 2021 Napisano 22 Maja 2021 W dniu 29.04.2021 o 12:13, Mareckik napisał: Moje pomiary jakieś takie tez mało oczywiste, bo choćby wysokość wychodzi z "ułamkiem" i nie wiadomo, czy równać do górnej wartości, czy dolnej A co Ci wychodzi ? Łożyska są wystandaryzowane ...
Mareckik Napisano 26 Maja 2021 Autor Napisano 26 Maja 2021 Stery, które zamknęły temat to https://sklep.token-polska.pl/stery-omega-a83-tapered-p-43.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.