To_JaT Napisano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Cześć, krótkie pytanie. Czy mogę bez obaw zalać hamulec dotem 4 który stał otwarty jakieś 2 miesiące? Trzymałem go w suchej piwnicy. Chodzi mi o to jak to wygląda w praktyce a nie o teoretyzowanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Otwarty, w sensie odkręcony? Czy otwarty w sensie zerwanej folii, ale opakowanie było zakręcone? Jeśli zakręcone i stało w suchej piwnicy przez 2 miesiące, to raczej nie dostało się do niego za wiele wody (o ile w ogóle) i można śmiało używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Oczywiście chodziło o to, że otworzyłem, użyłem i zakręciłem i tak potem stało. Skoro tak to super, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi