KrzysiekCH Napisano 7 Września 2021 Napisano 7 Września 2021 6 godzin temu, BartekMM napisał: no to dojechał Gratulacje, bardzo fajny rower, bardzo sensowny osprzęt. Faktycznie trochę tej sztycy szkoda, że marnuje miejsce, za to transfer funkcjonuje perfekcyjnie - tylko trzeba ją regularnie (w moim przypadku raz na rok) serwisować. Manetka od dampera i amortyzatora sensownie działa?
DarekH Napisano 7 Września 2021 Napisano 7 Września 2021 4 godziny temu, KSikorski napisał: W USA będą go oferować z sztycą o większym skoku. Na Europę przyjęli, że klienci będą preferować niższą wagę. No kuźwa to rzeczywiście oszczędność ... ile 100gr ? A rower bomba, fajna maszynka.
JWO Napisano 7 Września 2021 Napisano 7 Września 2021 Cytat No kuźwa to rzeczywiście oszczędność ... ile 100gr ? W Europie przyjęli, że klienci będą preferować niższą wagę... rowerzysty, więc to jakieś 20kg
Mod Team Pixon Napisano 8 Września 2021 Mod Team Napisano 8 Września 2021 W dniu 21.06.2021 o 15:00, BartekMM napisał: Nigdy więcej na gravelu Gravel zostaje jako szosa na gorsze asfalty lub naprawdę dobry szuter. Mam dokładnie takie samo zdanie o gravelu. Fajny rower, gratuluję zakupu!
Safar Napisano 8 Września 2021 Napisano 8 Września 2021 W dniu 21.06.2021 o 15:00, BartekMM napisał: Nigdy więcej na gravelu Gravel zostaje jako szosa na gorsze asfalty lub naprawdę dobry szuter. Chyba raczej takie przeznaczenie ma ten rower i mam podobne zdanie. Kręcenie filmików reklamowych, pokazywanie zjazdów na górskich siglach jako uniwersalność tego sprzętu to jakieś nieporozumienie. Przejechałem Wanogę na 29'erze hartailu i w przyszłym roku również pojadę tym rowerem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.