Lupi Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Witam kieruję się tu z takim pytaniem Chciałbym kupić rower dartmoor primal z 2019 roku Ponieważ na chwilę obecną stać mnie na tylko coś takiego a po mniej więcej roku wymienić na ramę na ramę do enduro w pełnym zawieszeniu i czy to się opłaca i czy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Kupno bogato wyposażonego primala, a jak budżet pozwoli dokupienie ramy bluebirda jest IMHO lepszym pomysłem niż kupno biednego bluebirda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 A przełoży niby graty z jednego do drugiego tak 1:1? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Spokojnie przerzucisz sobie wszystko do ramy FS, stery mogą nie pasować ale stare można sprzedać razem z ramą, częsta praktyka. Czasem łańcuch jest za krótki jakby nowa rama miała dłuższe tylne widełki. Podobnie z przewodem tylnego hamulca - może (ale nie musi) braknąć. Czy się opłaca - nie wiem. Kwestia tego za ile sprzedasz Primala i za ile kupisz ramę FS. Może się okazać że lepiej sprzedać cały rower i kupić cały rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Godzinę temu, m0d napisał: A przełoży niby graty z jednego do drugiego tak 1:1? Primal-Bluebird przerzuca się 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupi Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Okej a czy jest jakaś inna opcja niż blueprint bo jego geometria jakoś mi nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Define Al 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi