Moskit Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Rowery bardzo podobne. Plus dla 60, że gwarancja dożywotnia na ramę. W sezonie wykręci pewnie poniżej 1000km (choć może się zdziwię) więc typowa rekreacja. Góry blisko to trochę myślę że chyba lepiej wziąć 200 bo kaseta 36t( przerzutka Alivio), a w 60 32t(przerzutka Altus). Amortyzatory nie mam pojęcia jak je porównać dla mnie jeden czort. Znajomy szuka i pyta. Ja myślę ze mała różnica można w zasadzie monetą rzucić, ale pytam was bo może coś mi umknęło. https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/560-762/bignine-200 https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/1943-2474/bignine-60-2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Są dostępne? Bo z tego co wiem to co wpadnie na sklepy już porezerwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Są ukryte. Znajomy kupi to dam znać gdzie są. Tylko doradzać mi tu dobrze, a nie ten który chcecie żeby został🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) odpowiem jak znajdziesz mi czarną 500 lite w rozm. M Serio zupełnie nie ufam XCM i tym wytworom, wolałbym mieć tam RS. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Wyobraź sobie, że jest tak owa i tylko w tym rozmiarze. Nie wiem czy ostatnia. Być może blefujesz bo chcesz którąś z tych co napisałem, więc nie mogę powiedzieć gdzie 🤣 Dam znać pewnie jutro bo znajomy ma zamiar któryś kupić. Jeno musi się przejechać jeszcze czy mu podejdzie. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 For me only air and sztywne osie bo aktualnie ich nie posiadam. Więc spokojna Twoja. Daj cynka na PW gdzie jest 500 lite z wysyłką. Jak się zdecydowałem to ni ma nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Daj oficjalnie tu rowerowe słowo honoru, że nie zdradzisz miejsca ukrycia to ci napiszę. Nie wiem tylko czy modzi nie zajrzą w privata albo jakiś haker więc trzeba przemyśleć jak przekazać ewentualnie informację. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Internety przeszperane na wskroś. Ni majom kłamczuszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Daj tu słowo honoru to ci prześlę info i potem tu napisz żem wiarygodny człek. Chyba, że znikłą, a mnie nic o tym nie wiadomo. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Ale ja nie mam honoru Bier 60-2 bo ma RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Montowałem ojcu xcm tyle, że 26" i powiem, że działa, rower jeżdżony po mieście jak założyłem w lipcu/sierpnu tak chodzi do teraz. Ale nie miał okazji się wykazać. Dla mnie te amory to to samo, ale może ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Judy też nie grzeszy, ale ja jakoś do tych tanich SR mam uprzedzenie. Chociaż fakt, w decathlonowskim 520 jeździ już 2 lata. Odejmując różnicę w nazwie uginacza to masz 0,5kg lżejszą 200. Tyle co zauważylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Znajomy był przejechał się, geometria pasuje. Tylko teraz, jak zwykle przy kupnie roweru budżet rośnie w miarę oglądania więc znajomy patrzy łaskawym okiem w kierunku droższego modelu. Jest sens dopłacać do Meridy BIG.NINE 100-2x zyskując amortyzator powietrzny Suntour xcr32 lor. Bardziej budżetu nie zwiększy to już max. https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/2004/bignine-100-2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Poszedłbym nieco wyżej, nieco taniej i wziął Indianę za 3k na Deore i RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Mówisz o tym https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-indiana-x-pulser-5-9-m21-czarny-grafit-r19?target=reviews#reviews ? Nie wiem jak z rozmiarem i geometrią przede wszystkim. Chłop ma nadgarstek po przejściach, rower musi leżeć od razu. Meridy mu pasują. Z Indianą nie miałem styczności, nie wiem czego się spodziewać po ramie. Osprzęt fakt co do ceny rewelka. Merida ładniejsza wg mnie, a to też ważne. Te przewody na zewnątrz w Indianie lipa. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 W dniu 25.04.2021 o 23:14, Q_u napisał: Internety przeszperane na wskroś. Ni majom kłamczuszku. Dobrze niewierny Tomaszu, zdradzę ci tą tajemnicę. Czarna Merida 500 lite w rozmiarze M stoi w Opolu i czeka, żebyś zobaczył ją i uwierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 W dniu 25.04.2021 o 23:08, Q_u napisał: Daj cynka na PW gdzie jest 500 lite z wysyłką. @Moskit Ale już zrobiłem deala, innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi