Ciapate Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Hej, chciałem dzisiaj trochę pokręcić i podczas jazdy zobaczyłem cos takiego jak na zdjęciu. Wózek w ogóle nie odbija, nie naciąga łańcucha. Jak to można naprawić? Przerzutka to SLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Wygląda na to, że pękła sprężyna. Dziwna sprawa. Musiałbyś rozłożyć przerzutkę i zobaczyć dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 /\ Albo wyskoczył jeden koniec sprężyny z "haka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Też tak pomyślałem, ale wydaje się to mało możliwe. A jeżeli tak się stało, to i tak jest to alarmujące, bo znaczy że coś się poluzowało. Tak czy inaczej, serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matteus8 Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 22 godziny temu, Ciapate napisał: Hej, chciałem dzisiaj trochę pokręcić i podczas jazdy zobaczyłem cos takiego jak na zdjęciu. Wózek w ogóle nie odbija, nie naciąga łańcucha. Jak to można naprawić? Przerzutka to SLX. Sprawdź, czy czasem nie zapiekło się/zabrudziło sprzegło. Zdejmij osłonę i będziesz wiedział na 100%. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.