adiksw Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Szukam lampki rowerowej sygnalizacyjnej (nie do oświetlania drogi, tylko żebym był widoczny) na główkę ramy roweru szosowego. Nie chcę zaśmiecać kierownicy, jak dla mnie główka ramy to idealne miejsce. Niestety niezbyt mogę znaleźć dedykowane modele. Bardzo dużym plusem byłaby też obecność odblasku. Ogólnie podobają mi się lampki Knog: Knog Blinder Mini Chippy oraz Knog Blinder Mob Mr Chips. Mają odblask, sporo trybów świecenia, dość długi czas pracy. Minusem jest brak możliwości montażu na główkę ramy. Znacie coś odpowiedniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Od biedy da się knoga przytroczyć do główki ramy jakimś większym oringiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 http://whawbike.pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=lucetta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiksw Napisano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 O fajnie wygląda. I ten wtyk USB nie przeszkadza? Jak ogólnie się sprawuje? Ten tryb co działa najdłużej to pojedyncze mocne błyski, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Oryginalnie mam knoga na kierownicy. Jak chcesz go w ten sposób założyć to da się ale pomimo że tył lampki naddaje się trochę to idealnie nie przylega do główki bo do tak dużych średnic nie jest przystosowany ale.... da się. Im grubszy oring tym lepiej będzie trzymać. Ogólnie ok. w trybie migającym trzyma dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Dzień dobry Busch & Muller produkuje uchwyty na główkę ramy. poniżej na zdjęciu rozwiązanie Specialized na szosę. Busch & Muller tutaj: https://www.ridewill.it/p/en/busch-muller-2024018000-headlight-brackets-head-tube-mount-1-1-8/551240/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.