bkt Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Cześć, 116kg ok 120 w pasie, dokładniejsze dane mogę podać jutro. Generalnie, strój w miarę dobrej jakości z pampersem i kieszeniami w koszulce, przedluzany. Są jakieś większe rozmiary na allegro, ale nie jestem pewien czy oddychalnosc i jakość materiałów za komplet 250 pln będzie ok. Widzę też duże stroje firmy roggelli, po ok 450 500 pln. Czy na ktoś doświadczenie w większych rozmiarach ? Uwaga, wiem że od tego brzuch sam nie zniknie, mam koszulki, 2gie warstwy i fajne dwie kurtki ale koszulki nie mają kieszeni z tylu, 2ga wartswa tez nie, a kurtki sa dobre do 10 12 stopni potem robi się za ciepło. Poszukuję czegoś na lato od tych 15 stopni ładniejszej pogody, plus spodenki z pielucha, nie musi być wymowana. Tradycyjny strój 2xl nie zapinam sie;-) Cytuj
archivizart Napisano 13 Czerwca 2021 Napisano 13 Czerwca 2021 Na te same parametry w tym roku kupiłem: Najlepsze bibsy na świecie od Eroe w rozmiarze XXL Koszulkę Sigr SVARTSENAP w rozmiarze XXXL. Spodenki leżą idealnie, w zależności od wzrostu możesz dobrać nogawkę standardową lub przedłużaną. Koszulki Sigr od 2 lub 3XL wg strony producenta są nieco bardziej 'chojne' w rejonie pasa. XXXL w moim przypadku po zajęciu pozycji na rowerze jest nawet ciut luźna ale już poczekam aż zejdę do XL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi