Skocz do zawartości

[sklep stacjonarny] kujawsko pomorskie

Izochietka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Po nieudanych próbach zakupu odzieży w internecie (ten sam rozmiar różny dla wielu firm, inny wygląd niż poglądowe zdjęcie itp), potem co chwile odsyłki i zabawa z kurierami.  Chciałabym pojechać do sklepu i skompletować sobie strój, kask może coś jeszcze wpadnie mi w oko. Mam do Bydgoszczy około 70 km ( do Torunia także), czy mieszkańcy tych miast polecą jakiś sklep stacjonarny w tych miastach gdzie jest spory wybór odzieży, kasków itp ? Byłam w bydgoskim decathlonie jednak mimo, iż sklep duży to dział rowerowy mieścił się na jednym rzędzie półek, a koszulki/bluzy można było policzyć na palcach 2 rąk (sztuki, nawet nie rodzaje). Chciałabym się dowiedzieć czy w tych miastach znajdują się typowo sklepy rowerowe z dużym rodzajem asortymentu na miejscu (głównie odzież).

Dziękuje mieszkańcom tych miast za odzew.

• 3 tygodnie później...

Co do Bydgoszczy to wiem, że jest tam stacjonarny sklep centrumrowerowe.pl, nie wiem jaki jest tam wybór - będę tam dopiero w środę. 
Jeżeli chodzi o Toruń to bieda z nędzą - jest kilka sklepów rowerowych, które są solidnie wyposażone w części, rowery itp ale na ciuchy w tym roku nie ma co u nich liczyć chyba, że akurat trafisz na rozmiar. Z tym, że to ciuchy z górnej półki cenowej - endura, rasso, castelli itp. Coś tam widziałem jest w decathlonie ale to tez bieda. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...