Izochietka Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Witam. Po nieudanych próbach zakupu odzieży w internecie (ten sam rozmiar różny dla wielu firm, inny wygląd niż poglądowe zdjęcie itp), potem co chwile odsyłki i zabawa z kurierami. Chciałabym pojechać do sklepu i skompletować sobie strój, kask może coś jeszcze wpadnie mi w oko. Mam do Bydgoszczy około 70 km ( do Torunia także), czy mieszkańcy tych miast polecą jakiś sklep stacjonarny w tych miastach gdzie jest spory wybór odzieży, kasków itp ? Byłam w bydgoskim decathlonie jednak mimo, iż sklep duży to dział rowerowy mieścił się na jednym rzędzie półek, a koszulki/bluzy można było policzyć na palcach 2 rąk (sztuki, nawet nie rodzaje). Chciałabym się dowiedzieć czy w tych miastach znajdują się typowo sklepy rowerowe z dużym rodzajem asortymentu na miejscu (głównie odzież). Dziękuje mieszkańcom tych miast za odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosakm Napisano 11 Maja 2021 Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Co do Bydgoszczy to wiem, że jest tam stacjonarny sklep centrumrowerowe.pl, nie wiem jaki jest tam wybór - będę tam dopiero w środę. Jeżeli chodzi o Toruń to bieda z nędzą - jest kilka sklepów rowerowych, które są solidnie wyposażone w części, rowery itp ale na ciuchy w tym roku nie ma co u nich liczyć chyba, że akurat trafisz na rozmiar. Z tym, że to ciuchy z górnej półki cenowej - endura, rasso, castelli itp. Coś tam widziałem jest w decathlonie ale to tez bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.