Nial Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Czołem, Czy warto dopłacać 30-40% do XT i czy można coś jeszcze wymyślić w urządzeniu takim jak przednia przerzutka? Może lżejsze materiały? Większa sztywność i precyzja? Oczywiście - to ŻADNA SENSACJA, że chyba już niewiele Ameryki nie odkryłem. W takim razie, co musi o nas sądzić producent i co oprócz bajeranckiego pudełka dostajemy w "iksteku" ? A może o czymś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Żadna nowość. Shimano ma wiele części SLX/XT różniących się niewielkimi bajerami (np. klamki hamulców) lub identyczne, z równicą jedynie w napisie i kolorze (np. zaciski). A za XTka cena odpowiednio wyższa. Pomimo tego znajdzie się wiele osób co XTka kupi, bo jak składają rower na "full XT" to nie wsadzą tam SLXa, nawet jeśli to ta sama część z innym malowaniem, a tańsza o te 30-40%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi