sajk Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Mam pytanie jaka óśka na szybko zamykacz bedzie pasować do roweru Leader Fox Factor 2018 26. Potrzebuje na szybko jakieś niedrogiej. Pytam bo niezbyt znam się na rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Po co zakładasz drugi raz taki sam temat? Na innym forum też nie uzyskałeś odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajk Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 No wiem nie potrzebnie założyłem drugi temat, Ale potrzebuje na szybko odpowiedzi Pomógłbyś w zapytaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Pytasz o ośkę (wewnątrz piasty, czy sztywną?), czy o sam szybkozamykacz pod QR9? Na przód, czy tył? Weź doprecyzuj o co ci chodzi, jasnowidzami nie jesteśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajk Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Chodzi o tą wewnątrz piasty, o przednią oś pod szybkozamykacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 No to raczej nikt ci nie odpowie, bo siedzą tam jakieś piasty no-name'y. Musisz rozebrać i zmierzyć oś, chyba nie ma innej opcji. Może coś dostępnego na rynku będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajk Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Czyli z tego co wiem oś na szybkozamykacz ma średnice 9mm czyli musiałbym zmierzyć długość tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Standardowo tak. Ale mogą być tam różne cuda w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 A co jest nie tak z aktualną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajk Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 chodzi o to że aktualna ma przekręcony gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Nie prościej rozebrać i iść do sklepu albo oddać koło do serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajk Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Teraz tak zrobie. Zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.