janeq_246 Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Ostatnio dostałem od kolegi jego stary rower, ponieważ mój padł całkowicie. Niestety jego rower tez nie jest w najlepszym stanie więc postanowiłem go naprawić. Najgorszy problem jest z amortyzatorami. Wczoraj jeździłem na tym rowerze i zauważyłem że całe koło się rusza, razem z amorami. Amory same w sobie także nie działają, ponieważ są zbyt twarde a nie mają kółka do regulacji. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jakieś zdjecia? Nazwa, model amora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janeq_246 Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Sparwdzę ale to musiałbym później ponieważ teraz nie mam jak tego sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Uwielbiam takie tematy - "pomóżcie mi, już, teraz, od razu (!!!) ale właściwie to nie wiem z czym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Czuję w kościach, że to kawał złomu i jedyna opcja naprawy to wymiana. Najlepiej na coś sztywnego i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 To na kilometr brzmi jak jakiś gruz. Żeby się zaraz nie okazało, że lata cały widelec w ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.