Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnienie filmu to kradzież? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Niczego nie udostępnił. Wyciął to co go interesowało, usunął dźwięk, wrzucił na swój kanał i nie podał nawet źródła. Wrócę do domu, to leci 'copyright claim'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 No fakt, dziwne że film jest bez dźwięku A gdzie mozna obejrzeć oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 44 minuty temu, uzurpator napisał: Niczego nie udostępnił. Wyciął to co go interesowało, usunął dźwięk, wrzucił na swój kanał i nie podał nawet źródła. Wrócę do domu, to leci 'copyright claim'. Nie oglądałem, spojrzałem tylko na miniaturkę i myślałem że to z Twojego kanału. Ciśnij zatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 No tak, oryginał jest po angielsku, więc dla kopiującego było za trudne 🤣 Zgłaszać i już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2021 Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Nowa kaseta i łańcuch założone. teraz napęd chodzi poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.