Marijo Napisano 18 Kwietnia 2021 Napisano 18 Kwietnia 2021 Witajcie Mam pytanie. 1.Czy używany rowerek w bdb stanie wart uwagi za 750 zl Rama aluminium Amorek xct z blokadą. 8 zebatek z tyłu - chyba to kaseta Przerzutka aczera z tylu manetki turney z przodu Obrecze wtb 26 cali - czy to dobre obrecze 2.Właściciel nasmarowal nieodpowiednim smarem bo na kołach zebatych zwłaszcza przednim od wew widac jego przyklejony nadmiar. Twierdzi ze więcej stal niż jeździł. Nie widać żadnych przetargi czy rys Sprawdźcie proszę czy za te cenie wart uwagi
Marijo Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Napisano 18 Kwietnia 2021 Doradzcie proszę czy rower jest wart uwagi. Dodam że hamulce zwykłe vbreki alhonga - jednak nie zależy mi specjalnie na hydraulicznych
Marijo Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Napisano 19 Kwietnia 2021 Proszę doradzcie. Mam już rower treningowy unibike crosfire disc na oponach shwalbe maraton i po lesie czy czasem po piasku kiepsko się jezdzi Ten chciałem tak bardziej do jazdy po lesie Właściciel dał cenie 1000 zł, ja utargowalem na 750 Doradzcie proszę
Marijo Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Napisano 19 Kwietnia 2021 Dzięki za odpowiedź. Co proponujesz w tej cenie Rower jest na podstawowych dobrych podzespolach. Napęd Shimano, Przerzutka acera , kaseta a nie wolnobieg itp. widelec suntur, Obrecze wtb Opony bdb stan. I tanie w obsłudze hamulce vbreki Poza tym jest w bdb stanie
Gość Napisano 19 Kwietnia 2021 Napisano 19 Kwietnia 2021 Ja widzę rower nieznanej firmy, prawdopodobnie o wadze kowadła i zrypanej geometrii ( chyba że to kwestia zdjęcia). Dodatkowo tragiczny mostek i jakieś plastikowe opony. Hamulce tarczowe są lepsze, przyjemniejsze w regulacji i mniej problematyczne. Dodatkowo tanio można zmienić na hydrauliczne. Nie wiem skąd przekonanie że są droższe w utrzymaniu. Może i za 750 zł nie jest to zła oferta, ale ja nie widzę w nim nic ciekawego.
Marijo Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Napisano 20 Kwietnia 2021 Hej. Czy ctm to.nieznana firma ? Nie jest ciężki Mostek regulowany wygodny dla moich pleców Jeśli polecasz mechaniczne hamulce tarczowe i proponujesz zmianę na hydrauliczne to proszę napisz jaki jest koszt takiej wymiany . Skoro opisales ten rower, to proszę odpowiedź jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.