akkwlsk Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Siema, w myśl zasady "jeśli nie używałeś klamota przez rok, to znaczy że go nie potrzebujesz" sprzedam Kuwaharkę. Poczwórnie cieniowane rurki Ishiwata EXO, widelec Tange, rozmiar 57cm. Rama rocznik '88 odmalowana w ładnym, czerwono-ceglanym kolorze pokrytym dodatkowo klarem metalik. Na żywo wygląda super, warstwa lakieru jest cieniutka więc mufy i inne szczegóły nie są brzydko zalane. Malowanko było w 2016, więc w niektórych miejscach lakier lekko zmatowiał, ale dalej wygląda nieźle. Ramka aktualnie stoi ubrana tak jak na pierwszym zdjęciu, czyli wersja SSCX: - koła na obręczach alexrims ACE18 (17mm wewnętrznej szerokości) i piastach shimano, tył XT przód deorka, - Opona tył Maxxis Locust (na wykończeniu) przód świeże schwalbe smart sam, obie 35c - sztyca i mostek accent, mostek na adapterze pod ahead, siodełko jakieś Gazelle, bardzo wygodne i w ładnym stanie, - kiera Deda Elementi cośtam 46cm, klamki Tektro, podwójna owijka PRO (wiem, wiem, nie można) żeby na szuterku było mięciusio. - szczęki canti shimano LX czorne, - stery Tange na maszynach, - korba RX100 z blatem Gebhardt 42z, suport na maszynach, nie pamiętam jaki, ale działa Cena za rower tak jak stoi wyżej to 900zł, na pozostałych fotkach pokazane inne wcielenia żebyście sobie mogli zwizualizować w co można Kuwaharke przepoczwarzyć. Wady niekryte: - tylny trójkąt był rozciągany pod 135mm, więc żeby biegi działały piko bello trzeba by sobie hak naprostować, - chainstay od środka przetarty w miejscu kontatku z oponą, bo kilka razy udało mi się przesunąć koło w hakach jeżdżąc singlowo i oponka zrobiła swoje, - jest pajączek pod zaciskiem sztycy - z takim ramę kupiłem, nic się z tym nie dzieje i nic z tym nie robiłem, ale jest to informuję (prawdę mówiąc to wszystkie moje stare ramy cro-mo taki miały i w żadnej pęknięcie nie postępowało). Mam jeszcze sporo gratów do niej, między innymi: - komplet błotników SKS (ale błotniki nie działają z oponkami 35mm, używałem ich w wersji szosowej ze slickami 28mm) - Oponki Conti Ultra sport 28c (jedna zwijana druga drut, stan dobry), - kompletny napęd 3x7 shimano DX z manetkami typu thumb, korbą, przerzutkami i kasetą, łańcuch też się znajdzie. - klamki cantilever pod prostą kierownicę, - mostek quill gdyby komuś przeszkadzała konwersja pod ahead, - tylne koło pod ostre (obręcz Rodi na piastuni przedniej shimano z mocowaniem zębatki w miejscu tarczy hamulcowej ) - pewnie jeszcze jakieś graty, o których aktualnie zapomniałem. Jeżeli ktoś by sobie winszował któreś z tych dodatkowych fantów przygarnąć razem z rowerkiem, to się dogadamy co do ceny. Rowerek stoi koło Gliwic, można się dogadać co do oględzin a może nawet wysyłki jak będę miał dobry humor. Gdyby ktoś był poważnie zainteresowany, to mogę oczywiście zrobić szczegółowe fotki, pod warunkiem że przestanie lać deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Sprzedane, dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.