Dzik19 Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Siema sprzedam moją maszynę o którą dbałem jak mogłem, serwisy praktycznie co miesiąc. Bc: Rama: Kona Coiler Amor: Rock shox domian ( wymienione uszczelki, nowy płyn, (regulacja wysokości, szybkości odbicia oraz twardości) Damper: Fox vanilla R Kiera: Prodigy probar DH przerzutka: Deore XT Gripy: Dartmoor Stery: Hope Siodło: WTB Sztyca: KLS active Korby: Ride xc Platformy: kona Blat: dartmoor Koło przód: opona: Maxxis minion DH F (2.4) Hebel: hayes nine Obręcz: DT Swift Pista: Hope Koło tył: Opona: Maxxis DH F (2.5) Hebel: tektro drako Piasta: Hope (charakterystyczne głośne cykanie) Obręcz: DT Swift Więcej info i zdj to pisz na sms lub OLX Rower naprawdę zaisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.