hunter78 Napisano 16 Kwietnia 2021 Napisano 16 Kwietnia 2021 Witajcie. Zakupiłem komputerek wahoo elemnt roam - czy posiada ktoś z Was instrukcję po polsku ewentualnie pomoże w pierwszym uruchomieniu i powiązaniu ze smartfonem ?
pinok Napisano 16 Kwietnia 2021 Napisano 16 Kwietnia 2021 Serio... https://www.letmegooglethat.com/?q=wahoo+elemnt+roam+instrukcja
nctrns Napisano 16 Kwietnia 2021 Napisano 16 Kwietnia 2021 @pinok trochę googlałem i polskiej nie znalazłem... Inna sprawa, że nawet bez znajomości angielskiego uruchomienie wahoo to pestka.
Q_u Napisano 16 Kwietnia 2021 Napisano 16 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, pinok napisał: Serio... https://www.letmegooglethat.com/?q=wahoo+elemnt+roam+instrukcja No i co tam pokazało to google? Bo u mnie nic po PL a wyszukujesz tak mądrze ze słowem "instrukcja"
Gość Napisano 16 Kwietnia 2021 Napisano 16 Kwietnia 2021 U mnie też nic, myślałem że to kwestia przeglądarki języku Angielskim. To kolega zabłysnął... Nie jest tak, że do produktu kupionego w Polsce, musi być instrukcja po Polsku?
Gość Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 Nie. Tym razem naprawdę wystarczyło 30s w Google
FigoiFago Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 Wiem Pytałem z ciekowości 😆 XXI wiek a Wahoo nie potrafi wprowadzić polskiego menu. Każdy powinien znać angielski hehe
pinok Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 Wahoo ma instrukcję w uniwersalnym języku obrazkowym i mieści się na jednej stronie. Takie to skomplikowane urządzenie
Gość Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 1 minutę temu, FigoiFago napisał: Wiem Pytałem z ciekowości 😆 XXI wiek a Wahoo nie potrafi wprowadzić polskiego menu. Każdy powinien znać angielski hehe Potrafi i zajęłoby im to pewnie chwilę, bo ze strony programistycznej jest to szybka robota. Tyle że Polska jest tak małym rynkiem, że najzwyczajniej się nie opłaca. Zresztą mówiąc uczciwie, to w samym komputerze za dużo tekstu nie ma. Mam Lezyne Super PRO GPS, też po Angielsku. Aplikacja na telefon jest po Polsku, a to tam robi się 90% rzeczy.
pinok Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 Mnie zastanawia jak autor sobie poradzi w niebezpiecznym zewnętrznym świecie skoro boi się włączyć małego komputerka bez instrukcji czy poprowadzenia za rękę.
Q_u Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 Niestety, ale nie każdy poradzi sobie z elektroniką nawet tak prostą. A jak tych kilka słów jest w obcym języku to już przeszkoda nie do ruszenia.
Gość Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 14 minut temu, pinok napisał: Mnie zastanawia jak autor sobie poradzi w niebezpiecznym zewnętrznym świecie skoro boi się włączyć małego komputerka bez instrukcji czy poprowadzenia za rękę. Przesadzasz. Są różni ludzie, nawet nie wiesz w jakim wieku jest autor. Słyszałem że Wahoo jest intuicyjne. Kupiłem Lezyne i sam siedziałem z instrukcją, bo nie miałem pojęcia co się dzieje. Także przestań wyciągać jakieś wnioski z tylnej części ciała, na podstawie pytania jak włączyć komputer. Autorowi pewnie nie chodziło o samo włączenie, tylko konfigurację itd. Zrób sobie prosty test. Zakładam że język Angielski znasz, więc wybierz np Niemiecki. Ustaw go sobie, zresetuj dowolne urządzenie i spróbuj skonfigurować.
Mod Team durnykot Napisano 17 Kwietnia 2021 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2021 28 minut temu, skom25 napisał: Tyle że Polska jest tak małym rynkiem, że najzwyczajniej się nie opłaca. Brytonowi jakoś się opłaca. Nie jest to kwestii opłacalności ale bardziej postrzegania powszechności języka polskiego i potencjału rynku wg producenta.. Amazon ma swoje centrum w Gdańsku dla Alexy i systemów Echo, a mimo to Alexa nie ma języka polskiego.
Gość Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 No właśnie to miałem na myśli, bo sam koszt dodania języka mały.
wkg Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 47 minut temu, skom25 napisał: wybierz np Niemiecki. Ustaw go sobie, zresetuj dowolne urządzenie i spróbuj skonfigurować. Proponuję zestaw: język francuski i Garmin
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.