sethemar Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Witajcie! Jestem zielony i jedyne co wiem to ze muszę wymienić w swoim złomku kasetę z łańcuchem. Rower pędzi na 3x8 w związku z czym dobrałem kasetę Shimano CS HG41. Nie mam pojęcia jaki łańcuch powinienem do tego dobrać. W koszyku pojawił się Shimano CN HG71 Łańcuch Deore LX + pin 8/7/6 ale nie jestem pewien czy to dobry wybór. Teoretycznie jest na kasetę 8s ale wolę się upewnić niż wyrzucić kasę w błoto. Dzięki z góry za każde info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Bardzo fajny łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Zwróć uwagę na przełożenia kasety przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 KMC X8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sethemar Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Dzięki za szybką odpowiedź. Cieszę się że nie skopałem tego na samym starcie. Teraz tylko pozostaje czekac na części, wymienić i wyjechać gdzieś w podróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.