ann654 Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, kupię rower do 7 kg dla syna. Celuję raczej w 16", ale na przyszłość i 18". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Rama 16 lub 18 cali? Jaki budżet? Bo jeżeli niższy niż jakieś 20-30 tysięcy to słabo. No i w takiej wadze to tylko rowery szosowe... Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 To teraz pytanie co autor (-ka) miał (-a) na myśli. Spojrzałem na temat i myślałem, że chodzi o koło 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Bez przesady, nie tylko rowery szosowe. Tutaj 6kg MTB za ok 4 tys zł: https://krisholm.com/en/gear/unicycle/kh27.5 I nie mówcie, że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 27 minut temu, chudzinki napisał: To teraz pytanie co autor (-ka) miał (-a) na myśli. Spojrzałem na temat i myślałem, że chodzi o koło 😀. Ja też, stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ann654 Napisano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Chodzi o rozmiar koła, nie ramy.😁 Ale dzieciecy. Dziecko ma 101 cm wzrostu. Wiec żaden monocykl nie wchodzi w grę. Potrzebuje do nauki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi