Skocz do zawartości

[2000] Rower MTB

swistak_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję roweru górskiego do kwoty 2 tysięcy złotych. Moja waga i wzrost to 60 kg 173 cm. Do tej pory oglądając różne zestawienia i opinie znalazłem 6 modeli:

Kross Hexagon 5.0 i 3.0

Indiana MTB X-Pulser 3.7 M (ponoć niewarte uwagi, ale to nie moja opinia)

Cube Aim

Kellys Spider 30

polecono mi jeszcze firmę Unibike i model Shadow 27.5

Kieruję się głównie opiniami bardziej doświadczonych osób, bo nie mówią mi wiele dane wypisane w specyfikacji, a opisy o niesamowitych właściwościach i wytrzymałości też nie dostarczają zbyt konkretnych informacji. Czy któryś z wyżej wymienionych modeli byłby dobry? Jestem też otwarty na inne propozycje i dodam jeszcze, że nie jestem żadnym wyczynowcem.

Dzięki za propozycję. Nie wiem czy koła 29" nie będą za duże, wprawdzie do tej pory myślałem, że dobiera się je kierując się wzrostem. Wygląd za bardzo nie gra roli dopóki rower nie będzie różowy. I tak jak napisałem - nie znam się na tych częściach więc zaufam pod względem "osprzętowej przepaści". I z tego co wiem to hamulce tarczowe w tej cenie są niemal standardem.

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...