IP68 Napisano 14 Kwietnia 2021 Napisano 14 Kwietnia 2021 Czołem, Pokonuję wraz z 12-toletnim synem etapami trasę Toruń - Lwów. W tym roku przypadł nam odcinek od Warszawy do Kazimierza Dolnego. O ile nie ma większego wyboru na odcinku Warszawa - Góra Kalwaria (Czersk), to szukam pomocy w zaplanowaniu dalszej trasy. Podróżujemy rowerami górskimi więc nie unikamy, a wręcz preferujemy drogi gruntowe, miejscami nawet trudne. Jaką trasę byście sugerowali? Brzeg lewy, czy prawy. Może jest droga prowadząca wzdłuż wałów? Intuicja mi także podpowiada, że organizatorzy rajdu Wisła 1200 odwalili już za mnie przynajmniej część roboty intelektualnej. Myślę, że trasa jest popularna i parę osób może się wypowiedzieć, za co z góry dziękuję 😊
wkg Napisano 14 Kwietnia 2021 Napisano 14 Kwietnia 2021 Warszawa - GK Wisła 1200 idzie raczej po wschodniej stronie z tego co pamiętam - zachodnia jest łatwiejsza.
IP68 Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Napisano 14 Kwietnia 2021 Dziękuję, a jak wygląda trasa dalej na południe, do Kazimierza? Nie szukam jakiejś mega łatwej trasy, mamy już za sobą przejazd z Torunia i objechanie Puszczy Kamoiniskiej szlakami pieszymi w większości, coś tam już młody potrafi mimo wieku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.