Szymnn Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Cześć, Stoję przed wyborem pedałów. Czy ktoś miał styczność z tymi modelem? Zastanawiam się nad zakupem, ale platforma ma dość nietypowy kształt i obawiam się że stopa będzie miała zbyt mała powierzchnię styku z platformą co osłabi siłę nacisku, tym samym pedałowanie będzie mniej efektywne. Proszę o potwierdzenie lub obalenie przypuszczeń, ewentualnie podesłanie jakichś budżetowych platform pod noski. Wymiary ze strony producenta: 93,2 x 88,4 x 24 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Noski to zły pomysł, jeździłem na takich. Możesz kupić pedały z otworami i do tego przykręcić noski z tworzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faja3 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Pół noski, a te są torowe. Do łamania nóg w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymnn Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Dopiero zauważyłem że nie wspomniałem że mają być do singla. Da radę komfortowo jeździć na nich po mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Pewnie tak, dopóki się nie wywalisz, rower Cie nie pociągnie i nie powykręca nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymnn Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Boże broń Po pierwszej takiej glebie zastanowie się nad SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.