mariuszjwp Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 Cześć potrzebuje wymienić w swoim nowym nabytku golenie górne kupiłem go za 150zł sprawnego. Okazało się że jest za krótka sterówka po rozebraniu zobaczyłem że golenie są w złym/Bardzo średnim stanie mają wżery, ślady od uszelek i kilka przetrać. Po zobaczeniu tego stwierdziłem że raczej tego do roweru nie założę bo szkoda widelca ponieważ chodzi płynnie i ładnie trzyma powietrze ogólnie to golenie dolne tłumik i same wnętrzności są w ładnym stanie ale te lagi to tragedia. Lagi do raidona są drogię bo patrzyłem po ile chodzą i nie opłaca mi się to bo moge sprzedac ten widelec na części dołożyc i kupic nowy więc nowe raczej nie wchodzą w grę ponieważ 400+ uszelki to jakieś 450/460zł a to dużo patrząc na to ile za niego zapłaciłem. Więc jakie są alternatywy myślałem na kupnem goleni z innego widelca suntoura ale nie wiem które będą pasowały mój budżet to plus minus 200zł i chce się w tym zamknąć. uszczelki mam i potrzebne smary i oleje do serwisu ale szkoda nowych uszelek na tak zniszczone lagi Cytuj
ACTIVIA Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 Lagi górne od Raidona, Epixona i Axona z rurami goleniowymi 32mm będą pasowaly do dolnych z Raidona oprócz boost-a Cytuj
mariuszjwp Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Napisano 14 Kwietnia 2021 czyli jak dokupię te https://www.olx.pl/d/oferta/golenie-gorne-sr-epicon-CID767-IDBTFUp.html#942602e72a to będą pasować? a może macie jakieś na sprzedaż? Cytuj
mariuszjwp Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Napisano 21 Kwietnia 2021 @ACTIVIA nie chce nowego wątku tworzyć sterówka zmieniona na prasie w robocie. Teraz mam pytanie jak to złożyc do kupy masz może filmik albo jakiś poradnik? amor w częściach a nie chce niczego zepsuć. Cytuj
ACTIVIA Napisano 22 Kwietnia 2021 Napisano 22 Kwietnia 2021 Miałeś wcześniej Raidona. To teraz wszystko przerzuć tak jak było w Raidonie od razu robiąc sobie pełen serwis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi