mariuszjwp Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Cześć potrzebuje wymienić w swoim nowym nabytku golenie górne kupiłem go za 150zł sprawnego. Okazało się że jest za krótka sterówka po rozebraniu zobaczyłem że golenie są w złym/Bardzo średnim stanie mają wżery, ślady od uszelek i kilka przetrać. Po zobaczeniu tego stwierdziłem że raczej tego do roweru nie założę bo szkoda widelca ponieważ chodzi płynnie i ładnie trzyma powietrze ogólnie to golenie dolne tłumik i same wnętrzności są w ładnym stanie ale te lagi to tragedia. Lagi do raidona są drogię bo patrzyłem po ile chodzą i nie opłaca mi się to bo moge sprzedac ten widelec na części dołożyc i kupic nowy więc nowe raczej nie wchodzą w grę ponieważ 400+ uszelki to jakieś 450/460zł a to dużo patrząc na to ile za niego zapłaciłem. Więc jakie są alternatywy myślałem na kupnem goleni z innego widelca suntoura ale nie wiem które będą pasowały mój budżet to plus minus 200zł i chce się w tym zamknąć. uszczelki mam i potrzebne smary i oleje do serwisu ale szkoda nowych uszelek na tak zniszczone lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Lagi górne od Raidona, Epixona i Axona z rurami goleniowymi 32mm będą pasowaly do dolnych z Raidona oprócz boost-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszjwp Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 czyli jak dokupię te https://www.olx.pl/d/oferta/golenie-gorne-sr-epicon-CID767-IDBTFUp.html#942602e72a to będą pasować? a może macie jakieś na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Tak, będą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszjwp Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 @ACTIVIA nie chce nowego wątku tworzyć sterówka zmieniona na prasie w robocie. Teraz mam pytanie jak to złożyc do kupy masz może filmik albo jakiś poradnik? amor w częściach a nie chce niczego zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Miałeś wcześniej Raidona. To teraz wszystko przerzuć tak jak było w Raidonie od razu robiąc sobie pełen serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi